Bron:

Foto: Lunchroom Kolsté aan de Markt met Hanneke en Eghard Kolsté. © Lars Smook −60Stylight Tot Tot Jassen Jassen Van Jassen Naketano®Nu Van Van Naketano®Nu Naketano®Nu −60Stylight dCxBeo

Na vijf jaar leegstand is het pand van de voormalige lunchroom Kolsté aan de Markt in Hengelo onder voorbehoud verkocht aan Brasserie ‘t Marktzicht bv.

De formele overdracht van het pand zal binnen enkele weken plaatsvinden. De vraagprijs voor het pand inclusief bovenwoning bedroeg 425.000 euro. Het pand was ook te huur voor 1500 euro per maand exclusief btw. Het verkopende makelaarskantoor is Mulder Nijkamp.

Hanneke Kolsté is blij dat de kogel nu door de kerk is. De lunchroom was destijds een begrip in de stad. „Ons motto was lunch, kunst en slagroom. Met een dikke pluim voor de kunst”, zegt Hanneke Kolsté.  Sommigen spraken veelbetekenend over de galerie-lunchroom. „We hebben de lunchroom 25 jaar gehad. Vijf jaar geleden zijn we gestopt.” Sindsdien werd er naarstig gezocht naar een koper en die is nu gevonden.

Shirts 43Ichi 43Ichi Dames KopenCouturefashion nl mnN0wv8